Romanian
English
Continut Cos
Cosul este Gol!
Moneda
Cautati

Copyright

ROMCADOU.COM respecta toate drepturile garantate de legile de copyright. Daca credeti ca munca dumneavostra a fost copiata de catre RomCadou va rugam contactati RomCadou cu urmatoarele dovezi:

  1. semnatura persoanei care are drepturile exclusive de copyright pe materialul in culpa;
  2. identificare materialului care este protejat de drepturi copyright si care a fost folosit fara recunoasterea acestor drepturi;
  3. localizarea materialului care care este combatut.;
  4. datele de contact al celui care depune plangerea;
  5. o plangere care sa mentioneze ca materialul disputat nu este folosit in concordanta cu drepturile garantate de catre legile de copyright.
  6. o dovada ca cel care depune plangerea este autorizat de catre detinatorului dreptului de copyright sa exerseze drepturile de copyright.

Pentru a disputa plangeri legate de copyright va rugam scrieti la support@romcadou.com.

RomCadou nu asuma drepturi de proprietatea asupra continutului provenit de la utilizatori. Continutul de la utilizatori include fotografii, opinii, idei creative si provine din comunicatie directa cu RomCadou prin opinii personale pe web site, prin mesaje email, sau printr-un forum public. Prin initierea comunicatiei cu RomCadou ca si utilizator acordati RomCadou si afiliatilor sai deptul de a utiliza continutul fara exluziunii. Utilizarea continutului se refera la publicarea informatie pe web site sau in orice alt medium de comunicare, dreptul de a traduce informatia in diferite limbi, de a modifica, de a adapta, de a distribui, si de a crea derivate ale continutului initial. Ca si utilizator, cand faceti submisii pe web site, garantati ca informatia provine de la dumneavostra si nu infringe nici un drept de proprietate. De asemenea prin submiterea de informatii catre RomCadou, acceptati ca informatia este submisa in mod voluntar si nu implica reciprocarea prin compensatii de nici un fel.

De asemenea RomCadou poate, in orice moment si fara notificare in avans, sa elimine orice continut care violeaza legile guvernante ale web site-ului, sau nu este in concordanta cu aspectul si interesul companiei.

Vineri, 23-Feb-2018 © Copyright 2004 - 2018   SC RomCadou SRL Site Counter: 34222220
PayPal Acceptance Mark
Termeni Utilizare | Copyright | Garantii | Relatii Clienti | Informatii
RomCadou - Un Cadou Pe Gustul Tau!
Magazin Online de cadouri cu livrare la domiciliu in Romania.
order@romcadou.com
Pentru Comenzi telefonice va rugam sa ne contactati la:
tel: 0740-638-687
fax: 0257-563-253