Romanian
English
Continut Cos
Cosul este Gol!
Moneda
Cautati

Termeni si Conditii de Utilizare

Bine ati venit pe site-ul RomCadou locat la adresa de web www.romcadou.com . Golul acestui site este de a pune la dispozitia vizitatorilor sai o oferta variata de cadouri, cadouri gourmet, cosuri cadou, aranjamente florale precum si alte cadouri si servicii Pentru a asigura o experienta placuta si sigura pentru toti utilizatorii, am creat acesti termini sub care site-ul va functiona. Acesti termeni se aplica atat utilizatorilor cat si pentru romcadou.

Nota: Pentru a fi un membru inregistrat al romcadou.com trebuie sa aveti varsta peste 18 ani.

PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE, DUMNEAVOSTRA VA OBLIGATI SA RESPECTATI SI URMATI CONDITIILE DESCRISE IN ACESTI TERMENI DE UTILIZARE.

Proprietate si Marci Inregistrate

RomCadou.com este proprietatea firmei SC RomCadou SRL avand oficii in Romania, localitatea Lipova, str. Bugariului nr.10. SC RomCadou SRL are codul unic de inregistrare 1671855, atribut fiscal R cu numarul de ordine J02/1482/30.08.2004 in Registrul Comertului. Romcadou.com, romcadou.ro, romcadou.net, romfelicitari.com, si romfelicitari.ro sunt proprietatea firmei SC. RomCadou SRL. Orice marci inregistrate, nume de produse, nume de companii si logo-uri care apar pe acest site sunt proprietatea celor ce le-au creat, fiind parteneri ai RomCadou.

Limitarea Responsabilitatilor

PRIN CITIREA ACESTOR CONDITII DUMNEAVOSTRA CA SI UTILIZATOR SUNTETI DE ACORD SA FOLOSITI SITE-UL ROMCADOU.COM PE RISC PROPRIU. COMPANIA, AFLIATII COMPANIEI, ANGAJATII COMPANIEI, PARTENERII COMPANIEI, SPONSORII COMPANIEI, SAU ALTE PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE AFILIATE CU ROMCADOU NU GARANTEAZA CA ROMCADOU.COM VA FUNCTIONA NEINTRERUPT SI CA ESTE FARA NICI O EROARE DE CONTINUT, DAR GARANTEAZA 100% SATISFACEREA CLIENTILOR PRINTR-UN SERVICIU DE CALITATE PRECUM SI PRODUSE DE CALITATE.

ROMCADOU.COM ESTE PUS LA DISPOZITIA DUMNEAVSOASTRA IN FORMA IN CARE ESTE NEGARANTAND NICI O IMBUNATATIRE PANA IN MOMENTUL IN CARE ESTE FACUTA PUBLICA DE CATRE COMPANIE.

ROMCADOU NU ESTE RESPONSABIL PENTRU POSIBILILE PIERDERI CAUZATE DE NEFUNCTIONAREA SITE-ULUI, ERORI TRANSMISE IN COMANDA, OMITERI IN COMANDA, INTRERUPERI, VIRUSURI, SAU ORICE ALTA PROBLEMA LEGATA DE PERFORMANTA RESULTAND DIN CAUZA UNOR FORTE NATURALE (CUTREMURE, INUNDATII, ETC.), LIPSA DE COMUNICATIE, SAU ACETE DE HOTIE. ACESTE CONDITII SUNT EXTINSE ASUPRA INFORMATIILOR FURNIZATE DE SITE, ASUPRA PRODUSELOR DISTRIBUITE DE COMPANIE PRECUM SI ASUPRA SERVICIILOR OFERITE DE ROMCADOU.

ROMCADOU NU ESTE RESPONSABIL PENTRU LIVRAREA INARZIATA A UNEI COMENZI, DACA ACEASTA SE DATOREAZA FAPTULUI CA DESTINATARUL NU A FOST ACASA LA INCERCARE LIVRARII. ROMCADOU ISI EXTINDE GARANTIA DOAR PANA LA INMANAREA COMENZII FIRMEI DE CURIERAT RAPID CARE VA FACE LIVRAREA. ROMCADOU IS IA RESPONSABILITATEA DE A INMANA COMANDA FIRMEI DE CURIERAT CU O ZI INAINTE DE DATA EVENIMENTULUI PENTRU LOCALITATILE DIN ZONA I SI CU DOUA ZILE INAINTE DE DATA EVENIMENTULUI PENTRU LOCALITATILE DIN ZONA II. FIRMA PARTENER DE CURIERAT RAPID RECOMANDA DAR NU GARANTEAZA LIVRAREA UNEI COMENZI IN TIMP DE 24 DE ORE PENTRU LOCALITATILE DIN ZONA I SI LIVRAREA IN 48 DE ORE PENTRU LOCALITATI DIN ZONA II.

Legi si Regulatii in Vigoare

In concordanta cu legea 51/2003, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul este cel ce primeste produsele ce au fost cumparate pe site-ul romcadou.com sau pe site-ul romcadou.ro.

Continutul site-ului romcadou.com este in conformitate cu cerintele legilor romanesti aplicabile. Legile romanesti de export si re-export pentru technologies si produse sunt respectate si vor fi aplicate ca si sanctiuni pentru cei ce nu respecta termenii si conditiile site-ului.

Dumneavoastra sunteti de acord sa folositi aceast web site in asa fel incat sa respectati regulamentul site-ului fara a avea un efect negative in imaginea publica a RomCadou sau a afiliatilor sai.

CONTINUT

Drepturi de Proprietate

Ca si utilizator dumneavostra acceptati ca RomCadou.com contine informatii, date, software, fotografii, grafice, video, font-uri text, muzica, precum si alte materiale numite colectiv "Continut", care apartin RomCadou si afiliatilor sai si acestea sunt protejate prin drepturi de copyright, si ca aceste drepturi sunt valide si protejate de legile in vigoare. Ca si utilizator nu aveti deptul de a modifica, sterge, muta, publica, transmite, participa in transferal sau vanzarea creatilor RomCadou, sau a utiliza continutul romcadou.com in alte modalitati decat cele garantate de dreptul de utilizator.

Continut Provenit de la Afiliati

RomCadou este un distriuitor si nu un editor al continutului provenit de la afiliatii Romcadou. Din acest aspect afiliatii RomCadou includ: vanzatori, sponsori, proprietary de licenta, dar nu numai. COMPANIA SAU ANGAZATII SAI NU GARANTEAZA VALIDITATEA, SAU UTILITATEA CONTINUTULUI DISTRIBUIT DE CATRE ALTE COMPANII CARE PUBLICA RECLAME PE SITE-UL ROMCADOU.COM.

De multe ori, continutul distribuit prin acest web site si apartinand ator companii decat RomCadou reprezinta opinia si parerile celor ce au creat continutul. RomCadou nu sprijina si nu este responsabil de validitatea sau totalitatea opiniilor distribuite prin romcadou.com de catre alte companii care pot fi parteneri RomCadou, dar nu companii infinatate de catre RomCadou. RomCadou este responsabil doar de continutul creat de catre companie si angajatii sai. Deoarece RomCadou nu garanteaza opiniile sau parerile publicate pe site de catre alte companii, este obligatia dumneavostra sa evaluate validitatea continutului care nu apartine de RomCadou.

Utilizarea Forumurilor Publice

Termenul forum public se refera la orice forma publica de measagerie, precum "message boards", "chat room", grupuri de discutie, surveie, concursuri, trageri la sort, tombole, forum, blog-uri, guest books, review-uri utilizatori, sau orice alt serviciu interactiv accesat via romcadou.com. Pentru a submite continut pe romcadou.com trebuie sa fiti un utilizator inregistrat si trebuie sa urmati termenii de utilizare prezentati in acest contract de utilizare. De asemenea utilizatorii RomCadou nu pot submite continut care este ilegal, rau voitor, abuziv, defamator, sau care invadeaza confidentialitatea datelor altor utilizatori. De asemenea ca si utilizator romcadou.com sunteti de accord sa nu submiteti adrese de email false, sau sa impersonati alte persone sau organizatii, sau intentionat sa trimiteti comunicatie catre RomCadou fara a va identifica corespunzator. RomCadou protejeaza clientii sai impotriva fraudei online si va lua toate masurile pentru a pedepsi pe cei ce abuzeaza depturile de privacy pe internet.

ROMCADOU.COM nu este responsabil pentru continutul provenind de la utilizatori si care apare in forumuri sau pe site, daca acest continut nu este validat si semnat de catre un angajat RomCadou. RomCadou verifica random continutul transmis de utilizatori pentru validitate, confidentialitate, drepturi copyright sau trademark, obscenitati, darn e retinem dreptul de a modifica continutul pentru a fi potrivit intentiilor site-ului romcadou.com precum descries in Drepturile Companiei.

Distributie/Upload Continut Provenit de la Alti Utilizatori

Continut care provine de la alti utilizatori si care nu va apartine, si poate fi disputat si protejat de drepturi de autor (copyright si marca inregistrata), nu poate fi submis ca si continut pentru site-urile apartinand companiei RomCadou. Upload pentru continut care este protejat de drepturi de autor, este ilegal si poate chiar fi judecat in instanta.

Drepturile Companiei

Compania nu este responsabila pentru a edita, si a monitoriza continutul provenit de la urilizatori. Sunt anumite arii ale web site-ului care sunt sub strict control al RomCadou si care sunt monitorizate continuu de companie. Alte informatii decat cele legate de continut sunt pastrate de catre companie si nu sunt impartite cu alte companii. Datele confidentiale ale dumneavostra ca si utilizator sunt protejate de RomCadou, dar continutul si datele care sunt accesibile tuturor utilizatorilor precum continutul site-ului nu sunt protejate de companie.

RomCadou isi rezerva dreptaul de a elimina continut care nu se conformeaza standardelor RomCadou sau care poate fi defaimator altor utilizatori, companiei, sau afiliatilor companiei fara aviz catre utilizatorul care a introdus informatia.

RomCadou is rezerva de asemenea dreptul de a nu servi clienti care s-au dovedit fraudulenti in tranzactii ulterioare, sau care au defaimat compania sau afiliatii sai.

Comportament Online

Orice actiuni online care pot restrictiona sau opri alti utilizatori in a folosi serviciile RomCadou sunt interzise si nu sunt premise. Ca si utilizator dumneavostra sunteti de acord sa folositi acest web site in concordanta cu acesti termeni de utilizare. De asemenea sunteti de acord in a nu folosi acest web site pentru a trimite spam, sau publicitate si reclame nesolicitate, sau orice material promotional, sau orice alta forma de solicitare a utilizatorilor. Publicitatea sau materialul promotional sunt permise doar in anumite sectiuni ale site-ului care sunt designate activitatilor promotionale.

Acesti termeni de utilizare au fost creati spre beneficiul companiei si ai afiliatilor sai, care au dreptul in orice moment sa stopeze conportament care nu este considerat a fi in favoarea RomCadou.

Confidentialitate

RomCadou recunoaste si respecta importanta mentinerii confidealitatii datelor si actiunilor online ceea ce a dus la stabiliarea unor reguli. Toate datele pe care dumneavostra le introduceti pe site-ul RomCadou si constituie date personale precum nume si prenume, adresa de email, adresa fizica, numar de telefon, sau adresele fizice sau numerele de telefon ale destinatarilor alesi de dumneavoastra sunt pastrate in siguranta de catre RomCadou si nu sunt impartite cu afiliatii companiei, sau alti parteneri ai companiei. Informatiile leagate de carti de credit nu sunt pastrate pe serverele RomCadou, pentru a asigura maxima protectie impotriva draudei online. Daca dumneavoastra ca si utilizator intrati date pe site, care sunt publice precum opiniile despre produsele RomCadou, sau nu sunt considerate date personale conform definitiei de mai sus nu sunt garantate de a nu fi replicate sau folosite de catre RomCadou sau alti utilizatori ai sai. RomCadou mereu va da credit celor ce au transmis informatia catre RomCadou.

Terminarea Dreptului de Utilizare

RomCadou is rezerva dreptul de a termina accesul, sau in a-l suspenda fara pre-aviz ca si rezultat al oricarei actiuni initiata de utilizator care este considerat de catre Companie, la propria sa discretie, a fi o violare a acestor Termeni de Utilizare. De asemenea orice comportament online care este daunator altor utilizatori, sau Companiei va rezulta in terminarea drepturilor de utilizare.

Intelegeri si Schimbari

Acest regulament este o intelegere intre dumneavostra ca si utilizator si RomCadou ca si compania oferindu-si serviciile prin acest web site. RomCadou isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare in orice moment pentru a oferi clientilor sai o experienta cat mai placuta pe web site-ul sau. Orice schimbari in Termenii de Utilizare vor fi publicate pe web site pentru a putea fi accesate de catre toti utilizatorii RomCadou.

Duminica, 18-Feb-2018 © Copyright 2004 - 2018   SC RomCadou SRL Site Counter: 34183579
PayPal Acceptance Mark
Termeni Utilizare | Copyright | Garantii | Relatii Clienti | Informatii
RomCadou - Un Cadou Pe Gustul Tau!
Magazin Online de cadouri cu livrare la domiciliu in Romania.
order@romcadou.com
Pentru Comenzi telefonice va rugam sa ne contactati la:
tel: 0740-638-687
fax: 0257-563-253