Romanian
English
Continut Cos
Cosul este Gol!
Moneda
Cautati

Bine ati venit pe pagina de informatii magazinului virtual www.romcadou.com! Pe aceasta pagina veti gasi informatii despre:

Magazinul virtual www.romcadou.com pune la dispozitia clientilor sai un catalog virtual grupat dupa categorii in partea stanga sus a ecranului, si un catalog virtual grupat dupa ocazie de asemenea in partea stanga a ecranului, locat imediat dupa catalogul virtual grupat pe categorii. Categoriile sunt grupate in produse. Prin a da click pe numele unui produs sau pe poza unui produs, puteti vedea detaliile legate de acel produs.In partea dreapta a ecranului puteti vizualiza produsele noi adaugate, cele mai bine vandute produse si de asemenea recomandarile noastre.

Cum fac o comanda?

Pentru a usura si a face cat mai placuta experienta dumneavostra in acest magazin virtual, produsele nostre sunt impartite in categorii. Fiecare categorie are un nume sugestiv pentru toate produsele pe care le contine.

 1. Alegeti cadoul cel mai potrivit pentru persona la care va ganditi.
  • Click pe categoria care vi se pare a fi cea mai descriptiva pentru cadoul pe care il doriti. Produsele din categoria aleasa vor fi afisate, cate 10 pe pagina. Pentru a naviga prin paginile catalogului click:
   • "Next" pentru a inainta
   • "Previous" pentru a va reintoarce pe numarul paginei care va intereseaza.
  • Click pe poza produsului sau pe numele produsului care vi se pare de interes. O noua pagina va fi afisata unde cadoul ales va fi descris in detaliu. Apasati butonul "In Cos" pentru a initia o comanda. O comanda este constituita din toate produsele din cosul de cumparaturi care vor fi livrate la adresa oferita de dumneavostra.

 1. Din fereastra care afiseaza produsele din cosul dumneavostra de cumparaturi puteti sa continuari cumparaturile dand click pe "Continua" sau puteti merge la casa prin a da click pe "Checkout".
  • Daca doriti sa continuati cumparaturile, click pe butonul "Continua". Aceasta actiune va va duce la pagina unde toate produsele sunt afisate. Urmati procedura descrisa mai sus.
  • Cand doriti sa platiti si sa incheiati comanda, dati click pe butonul "Checkout". Aceasta actiune va va directa catre o noua pagina unde veti putea tipari datele legate de tranzactie.

 1. Pentru a putea finaliza tranzactia veti fi rugat sa va logati in sistem. Daca ati avut tranzactii anterioare, si aveti deja un cont, tipariti numele de utilizator si parola, iar apoi dati click pe "Login". Daca sunteti in magazinul www.romcadou.com pentru prima data va rugam sa dati click pe butonul "Continua". In sectiunea "Securitatea Datelor" aflata mai jos pe pagina aveti informatii despre cum pastram si utilizam datele introduse de dumneavoastra.

 1. Odata ajuns in cont veti avea de tiparit datele necesare pentru tranzactie.
  • Introduceti/Verificati adresa dumneavostra
  • Introduceti adresa de livrare
  • Click pe "Continua"
  • Introduceti data dorita de livrare.
  • Click pe "Continua"
  • Alegeti modalitatea de plata si efectuati plata. Va rugam uitati-va la detaliile legate de plata in sectiunea urmatoarea "Modalitati de Plata"
  • Primiti confirmarea comenzii afisata pe ecran si prin email.

 1. Din momentul in care confirmarea este trimisa si plata efectuata, comanda va fi procesata in cel mult 48 de ore, si in functie de instructiunile dumeneavostra va fi livrata.

Metode de Plata

Momentan oferim urmatoarele modalitati de plata:


Plata prin Carte de Credit

RomCadou SRL ofera plata prin carte de credit prin intermediul serviciului PayPal.

 • Pentru a plati cu carte de credit, selectati "Plata VISA/MC" in pagina "Metoda Plata" prin intermediul cosului de cumparaturi.
 • In pasul urmator veti fi directat catre site-ul PayPal care este securizat printr-o conexiune criptata SSL.
  • Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre RomCadou , nici de catre PayPal.
 • Completati formularul si indicati persoanele la care se va face facturarea.
  • Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, RomCadou si PayPal nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
 • Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, cum se intampla in marea majoritate a cazurilor, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
 • Introduceti datele despre credit/debit card
  • Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayPal, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
 • Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayPal. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite - RomCadou si PayPal garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate RomCadou" pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PayPal pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayPal, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Tipuri de Carduri Acceptate

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, MasterCard, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.


Plata prin Transfer Bancar

Pentru a plati prin transfer bancar va rugam virati fondurile catre SC RomCadou SRL si folositi urmatoarele informatii:

Adresa:

Banca Transilvania
Str. Unirii nr. 5-7
Arad, Arad 310123

Conturile IBAN (in functie de moneda folosita):

 • Lei: RO51BTRL00201202187471XX
 • Dolari: RO34BTRL00202202187471XX
 • Euro: RO97BTRL00204202187471XX

Codul SWIFT: BTRLRO22


Plata prin e-Mandat

Pentru mai multe informatii legate de e-Mandat va rugam sa dati click aici.


Plata prin Western Union

Pentru a plati prin Western Union trebuie sa urmati procedura descrisa mai jos

 • Prezentati-va la cel mai apropiat centrul Western Union
 • Completati formularul "Send Money" punand in campul de destinatar numele "Furdui Petre Vili" si Romania in campul tara de destinatie.
 • Platiti taxele personalului Western Union - va rugam notati ca acest serviciu are asociat o taxa de folosire. Un act de identitatea poate sa fie cerut de catre personalul Wester Union
 • Primiti chitanta care contine Money Transfer Control Number (MTCN).
 • Trimiteti un email la order@romcadou.com continand MTCN- ul si numarul comenzii - numar ce v-a fost automat trimis de catre order@romcadou.com. Comanda dumneavostra va fi procesata imediat.

Mai multe informatii despre plata prin Western Union gasiti aici.


Plata prin serviciul Ramburs

Serviciul Ramburs oferit prin Posta Romana consta in incasarea pretului produselor de la destinatar in momentul in care cadoul este livrat. Aceasta suma va fi remisa expeditorului.

Metoda de Transport

Deoarece un cadou este ceva special, experienta de a primi un cadou trebuie sa fie deosebita. Pentru a incanta si impresiona pe cel ce primeste acest cadou, RomCadou SRL transporta cadourile doar prin Serviciul de Curierat Rapid. Serviciul de Curierat este cel mai personalizat serviciu de transport oferit momentan in Romania, avand acoperire in toata tara. Cel ce va primi un cadou va fi impresionat, iar pentru a va multumi pe dumneavostra ca ati ales serviciile RomCadou SRL va oferim transport gratuit atunci cand aveti o comanda de peste 80 RON.

Confidentialitatea Datelor

RomCadou SRL este foarte strict in privinta respectarii confidentialitatii datelor tuturor clientilor sai. RomCadou SRL se obliga a nu folosi datele clientilor sai in alte scopuri decat pentru cele pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor si comunicarea de informatii legate de comenzi, precum si trimiterea, la alegerea clientului, a notificarilor legate de produse si oferte noi pe site-ul www.romcadou.ro.

Duminica, 25-Feb-2018 © Copyright 2004 - 2018   SC RomCadou SRL Site Counter: 34241336
PayPal Acceptance Mark
Termeni Utilizare | Copyright | Garantii | Relatii Clienti | Informatii
RomCadou - Un Cadou Pe Gustul Tau!
Magazin Online de cadouri cu livrare la domiciliu in Romania.
order@romcadou.com
Pentru Comenzi telefonice va rugam sa ne contactati la:
tel: 0740-638-687
fax: 0257-563-253